AFDELING BINGO:

Zo noemen we onze bingoploeg die zo’n vier keer per jaar de veel geprezen bingoavonden verzorgd in ons sfeervolle en altijd gezellige clubgebouw “de Korenbloem”. Met een team van zes vrijwilligers verzorgen we de inkoop van alle mooie en nuttige prijzen die altijd weer zeer gewaardeerd worden door onze talrijke bezoekers.Deze vier  avonden worden verdeeld over twee jaardelen dus twee in de maanden januari en maart en twee in oktober en december .(natuurlijk onder voorbehoud).            

Vanzelfsprekend ontbreekt het op deze avonden niet aan de nodige drankjes en snacks want er is altijd een rijkgevulde en verse voorraad van deze versnaperingen aanwezig in onze goed verzorgde keuken waar de hygiëne op een hoog peil staat.  Ook verder is ons clubgebouw goed uitgerust met alle voorzieningen op sanitair gebied en goed toegankelijk ,ook voor  de wat minder mobiele gasten onder ons. Wij verwelkomen onze gasten dan ook altijd graag bij een gezellig stukje leuke  muziek en daarnaast met een ,gratis en altijd vers bakje koffie of thee.                                    

Ons goed verzorgde en  uitgebreide prijzenpakket vind altijd gretig aftrek bij de bingospelers ,natuurlijk mede door onze bewust  laag gehouden prijzen van de loten zodat het ,naast de betaalbare consumptieprijzen  ook financieel steeds weer  een leuk uitgaansavondje kan garanderen.                                                                                        

In de s.v. Oostendam is dan ook iedereen die het verenigingsleven een warm hart toe draagt  van harte welkom en wij zien de vele gasten ,liefst met vrienden en vriendinnen dan ook graag tegemoet op één van deze ouderwets gezellige bingoavonden.    

Van harte welkom dus in onze “Korenbloem “ is goed bereikbaar en gevestigd aan de Tarwestraat 34a te Oostendam , gemeente Ridderkerk
 

De ballenploeg.