AFDELING CORN FLOWER LINEDANCER

 

Aan mij werd een paar weken voor de laatste lockdown in december gevraagd of ik zin had om een paar country dansen uit te lessen. In eerste instantie dacht ik nou nee hoor, maar aangezien ik (heleen Joppe) sinds de corona ook aan het dansen ben geslagen en verslaafd bent haha. Heb ik toch besloten om het te gaan doen, het gaat om de gezelligheid en ontspanning. We gaan het gewoon doen en proberen, inmiddels zijn er al een aantal die mee willen gaan doen en dat is leuk natuurlijk. Wij gaan gewoon met beginners dansen starten (niet te moeilijk) Wij hebben ook de naam van de linedancers al bedacht en het wordt The Corn flower linedancers. Dat was niet zo moeilijk om te bedenken ha haha . Natuurlijk ga ik het niet alleen organiseren maar ga het samen doen met Joke Braat, Simon Braat en Gerrie de Graaff. Wij gaan op de woensdag middagen om de week van 13.00 uut tot 15.00 dansen. Heeft u interesse n lijkt het u leuk om mee te gaan doen, dan heten wij u hartelijk welkom!!! U kunt met mij Heleen Joppe contact opnemen.

i