AFDELING DE DAMZANGERS:
 

S.v. Oostendam mag zich al vele jaren verheugen op een heus gemengd en gevarieerd gezelligheidskoor in hun midden, met de naam “de Damzangers”. Buiten alle bekende vakanties en feestdagen ,kijken zo’n dertig liefhebbers van een rijk gevarieerd muziekgenre ,elke week weer uit naar een gezellige oefenavond met elkaar in onze eigen sfeervolle  “Korenbloem”. Ons zangkoor mag zich gelukkig prijzen met een enthousiaste en betrokken dirigente die wekelijks zorgdraagt voor een inspirerende  inbreng in het oefenprogramma waarin ze veel hulp krijgt van haar man die  steeds weer alle muzieknoten en teksten  op papier weet te combineren en zo dit alles  tot een mooi geheel te smeden. Met veel plezier komen we elke week bij elkaar om uiteindelijk toe te werken naar een mooi en vooral gevarieerd  muziekpallet dat we jaarlijks binnen de vereniging aan  onze talloze gasten willen  aanbieden ,en dit uiteraard in onze eigen koorkleuren.
  
Tijdens deze uitvoeringsavonden hebben we altijd weer een uitgebreid entertainment programma samengesteld waarbij altijd weer verrassende talenten worden ontdekt. Ook wordt het koor zo nu en dan eens uitgenodigd om op een andere locatie hun kunsten te komen vertonen ,al dan niet in combinatie met andere gastkoren wat altijd weer heel leuke reacties losmaakt bij de liefhebbers van een gezellige muziekmiddag of avond ,dit willen we echter meer als  uitzondering dan regel blijven hanteren. Als zangkoor kunnen we natuurlijk altijd wel nieuwe aanwas gebruiken dus  houd u van zingen en muziek en u wilt er éen avond per week  wel eens  even uit dan bent u bij ons van harte welkom om ontspannen  mee te komen  oefenen in een gezellige en gevarieerde  groep ,hiervoor hoeft u zeker niet van het conservatorium te komen !  
 

 U bent altijd van harte uitgenodigd  op één van onze oefenavonden om eens te komen proeven van de onderlinge sfeer en om kennis te maken met de werkwijze onderling  ,u bent waarschijnlijk gelijk enthousiast geworden en een vaste bezoeker van zo’n  welkom avondje uit dat meestal  zo rond 22.30 afgesloten zal worden.  Wij van de Damzangers heten u van harte welkom op één van de  donderdagavonden waar we rond 19.30 beginnen met een kopje koffie of thee en om 20.00 beginnen.
 

De Korenbloem is voor iedereen , dus ook  als u wat minder mobiel bent , goed toegankelijk en  kunt u vinden aan de Tarwestraat 34a te Oostendam Gemeente Ridderkerk.   
       
Dus kun je nog zingen ? zing dan mee met…..

 

 “De Damzangers”.