AFDELING FOTOGRAFIE:
 

We zijn zes jaar gelden begonnen op 25 Maart 2015 met de fotoclub met veertien fanatieke hobbyfotografen. Nu zijn we gegroeid tot 20 leden. Iedere eerste Dinsdag van de maand hebben we een fotoclub avond en worden gehouden in de Korenbloem zelf. De avonden zijn heel leerzaam en vooral gezellig. Hier bespreken we onze foto opdracht die we elke maand krijgen, en nog vele andere onderwerpen met betrekking tot fotografie. Ieder jaar word er een planning gemaakt om elke maand een keer een uitstapje te doen.

Daar kunnen de leden zelf opgeven wat voor uitstapje ze willen. Deze uitstapjes kunnen zijn, naar een mooi natuurgebied of een stad (dorp) voor architectuur fotografie. We doen ook wel eens avondfotografie en hiervoor gaan we meestal naar Rotterdam want langs het water en met de bruggen en gebouwen die ze daar hebben is het wel heel mooi.

Op Zaterdagen wordt er ook wel eens een cursus georganiseerd, dat kan Photoshop zijn of gewoon hoe je camera werkt of werken met een flitser of hoe je iets moet belichten. Wil je meer weten of een keer op een avond komen kijken hoe het er aan toe gaat (als het weer mag) neem dan contact op ons dit kan via onze sit onde de knop contacten.

 

Groeten en wie weet tot ziens,
Ron Westbroek