AFDELING WANDEL:
 

Heb jij altijd al een keer de Vierdaagse van Nijmegen willen lopen, maar weet je niet goed hoe je hiervoor moet trainen? Dan is wandelen met onze wandelclub wellicht iets voor jou! 
 

Onze wandelclub heeft als doel gezellig met elkaar op zaterdag te wandelen en eventueel te trainen voor de Vierdaagse van Nijmegen. Wij hanteren geen minimum of maximumleeftijd, ons jongste lid is 12 en de oudste is 80 jaar.
 

In het najaar wandelen wij ongeveer 1 maal per twee weken, 15 km per keer en vanaf maart beginnen we met de training voor de Vierdaagse.
 

We wandelen dan iedere week en beginnen met 15 km, oplopend tot 30 km, met een uitschieter naar de 40 km en voor de liefhebbers 45 of 50 km.
 

Omdat wij onderdeel zijn van Speeltuinvereniging Oostendam kunnen wij gebruik maken van het verenigingsgebouw de Korenbloem aan de Tarwestraat.

 

Voor we op zaterdag vertrekken naar onze wandelbestemming drinken we dan ook gezamenlijk koffie in de Korenbloem. Tevens wordt er dan afgesproken om met elkaar mee te rijden naar de wandelbestemming, tegen vergoeding van € 4,00, ongeacht de te rijden afstand.
 

Lijkt het je leuk om met ons mee te wandelen voor de gezelligheid of om te trainen voor de Vierdaagse, kom gerust eens langs! Je kunt drie keer gratis meelopen, daarna kun je lid worden van de wandelclub.

 

Het adres van ons Clubhuis “De Korenbloem” is Tarwestraat 34a, 2989 AW Ridderkerk.